
Jedan OD novijih kolača, brz i jednostavan, ja najbitnije, jako ukusan.
Sastojci
Kremasti BISKVIT
8 dcl vode
20 dkg šećera
1 Margarin
20 dkg čokolade za kuhanje
60 dkg sport ILI Pettit keksa
PRELJEV
5 dcl slatkog vrhnja
20 dkg čokolde za kuhanje
malo Ruma
Priprema
Kremasti biskvit
1.
Staviti vodu da zakipi sa šećerom.
U vruće rastopiti čokoladu i Margarin.
U toplu kremu Lagano umiješati kekse.
Sve izliti u pleh.
Preljev
1.
Na vatri rastopiti vrhnje i čokoladu. Ne smije zakipiti. Dodati rum.
Jos vruće izliti Preko vruće podloge.
2.
Kad se ohladi staviti u frižider.
Rezati na kocke.
Izvor: www.coolinarika.com
Pošalji e-poštom OVO
Blogiraj OVO!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook
Nema komentara:
Objavi komentar