Klikom na sliku Ispod zatvarate prozor


nedjelja, 13. prosinca 2015.

Raffaello torta ZA 30 Minuta



Sastojci:
- 9 bjelanjaka
- 15 žlica šećera
- 3 žlica krusnih mrvica
- 30 dkg kokosa + malo za posuti za Ukra
- 1,5 Litra mlijeka + cca 3 dcl za natopiti Kore
- 20 dkg gustina
- 25 dkg margarina BSG maslaca
- 10 dkg šećera za kremu


Priprema
Biskvit: Izraditi snijeg OD 3 bjelanjaka, dodati 5 žlica šećera, 1 zlicu Mrvica i 10 dkg kokosa. Peci u zagrijanoj pecnici na oko 180 stupnjeva 10-15 min (provjeriti cackalicom). Gotovi biskvit natopiti sa cca 1 dcl hladnog mlijeka. Peci 3 biskvita (Total 9 bjelanjaka, ostane 9 zumanjaka). Za Okrugli kalup promjera cca 26 cm.

Krema: U litru i pol mlijeka ukuhati Gustin i šećer. . U hladno dodati Margarin
Slagati: kora, fil, kora, fil, kora, fil, posuti kokosom i dobro ohladiti.


coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar