Klikom na sliku Ispod zatvarate prozor


subota, 30. siječnja 2016.

Soda bikarbona može spasiti život, ali SAMO ako koristimo ovu vrstu!

b

Većina nas ima kod kuće sode bikarbone, bijeli prah koji se obično koristi za čišćenje i kuhanje.
Ovaj bijeli prah ima mnogo važniju ulogu – možemo spasiti život.
Rezultati objavljeni u medicinskim časopisima su pokazala da povećanje nivoa bikarbonata može produžiti život.
Soda bikarbona je odgovoran za transport kisika: širi krvne sudove i pomoć otpuštanje kisika u tkivu, što znači da povećava pH u tijelu.
Povišene pH vrijednost mokraće sprečava kristalizacije urinarnog trakta.
Utvrđeno je da je mokraćne kiseline uzrokuje dijabetes, bolesti srca, srčani udar, gihta, bubrežnih kamenaca. Također stvara toksični spoj ALKOSAN stvaranje gljivica, što znači dijabetes i konačno rak.
Previše kiseli pH uzrokuje propadanje stanica, što je na kraju dovodi do ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su rak, kardiovaskularne bolesti, dijabetesa, osteoporoze i žgaravica. Činjenica da je biološki život najbolje radi u ne-kiselom (alkalne) miljea nije jasno govori u prilog učinkovitosti sode bikarbone.
Nivo bikarbonata u organizmu može povećati ishrani dopunjen s voćem i povrćem ili farmaceutske soda.Oralne primjene soda povlači urana iz bubrega i koristi se za sprečavanje oštećenja bubrega kod ljudi koji imaju terapija zračenjem, sprečava infekcije mjehura, gihta, artritisa, groznicu i pomaže u radu pankreasa koji je poznat za proizvodnju najviše bikarbonata i koja je odgovorna za proizvodnju insulina. Imajte na umu, za oralnu upotrebu koristiti samo farmaceutska soda jer ne sadrži aluminij.
(Izvor: Vecernji.hr)

Nema komentara:

Objavi komentar