Klikom na sliku Ispod zatvarate prozor


petak, 26. veljače 2016.

Bubrežni kamenci za manje od 10 dana izbačeni s ovim receptom

1

Prema statistikama 1 u svakih 20 osoba razviti bubrežnih kamenaca barem jednom u životu.

Ako ste iskusili ovo stanje znate kako bolno može biti kada je kamenje prolaze kroz urinarnog trakta.

Srećom za vas imamo 1 sastojak- recept koji će vam pomoći da se osloboditi od bubrežnih kamenaca u manje od 10 dana.

Ovaj prirodni lijek je jeftin i jednostavan, ali to je vrlo efikasan.

“Proso” je jedna vrlo zdrava i hranljiva žitarica što je vrlo korisno za čitav naš organizam. Kada je riječ o ovom konkretnom zdravstveno stanje, prosa imaju moć da raspusti bubrežnih kamenaca, pijeska i mulja koji se grade u bubrezima i bešike i detoksikaciju bubrega.
Evo recept:
Prirodni lijek za kamen u bubregu
Sastojci:
prosa
2 litre vode
Prije nego što odete u krevet opere prosa i ostavite ga preko noći u posudi punoj tople vode. U jutarnjim satima sipati ga u posudu i prelijte veći 2 litre prokuhane vode preko njega. Pokrijte posudu s poklopcem i ostavite ga ponovo potopiti u toplu vodu. U večernjim satima ili sljedećeg jutra promiješati prosa, a zatim ispustite tečnost. Sipajte isušeno tečnost u staklenoj boci i čuvajte ga na hladnom i tamnom mjestu.
Popij ovo proso soka svaki dan za 10-15 dana, koliko god možete (barem 250ml. Dnevno). Ako vam ponestane pripremiti još jednu seriju i nastaviti liječenje.
Nakon što ste napravili ovaj napitak ne bacati  pros kojeg  ste koristili jer su vrlo hranjiv i zdrav. Možete pripremiti sami lijep doručak od prosa. Skuhati prosa za oko 15 minuta u 3 šalice vode zatim dodajte malo meda i sušenog voća ili čokolade i dobio si ukusan i zdrav doručak.

Nema komentara:

Objavi komentar