Klikom na sliku Ispod zatvarate prozor


petak, 26. veljače 2016.

ŽENE NE IGNORIRAJTE OVIH 10 SIMPTOMA “TIHOG UBICE”

Istaknuti Oglasi

Svake godine više od 550 žena su poraženi u borbi protiv raka jajnika. Najprepoznatljivijih razlozi za rak jajnika su nasljedne sklonosti, starosti, i preko vrha korištenje oralnih kontraceptiva.
Pogledom sve indikacije, žene u 80% slučajeva od tumora oboli samo kada se postiže ručni stage.Women Nemojte ignorisati ovih 10 Simptomi “Silent Killer”!

Nikad ne ignorirati ovih 10 simptoma:
česti backaches
Ako ste sigurni da ne doživite loše efekte osteoporoze ili bolova u zglobovima, onda ova agonija može biti pravi nuspojava od raka jajnika.
Bol u želucu i karlice
Nepravilni ciklusi
Žene starije od 55 godina su više skloni opasnosti od raka jajnika. U svakom slučaju, ovo ne može generalno biti situacija i rak se može dogoditi čak i na mlađe dame koje još nisu dobili prvi ciklus.
Česte iscrpljenosti bez razloga
Otežano disanje, bolesti i loše apetit, neodoljiv umor može biti peva od raka jajnika. Osim toga, više od 80% žena ima najmanje jedan od nuspojava raka jajnika nekoliko mjeseci prije nego što se analizira.

Getting full lako
Osjećaj sitosti ili “Rani sitosti,” je četiri najvažnija i najčešći simptom raka jajnika. Možete lako napraviti grešku misleći da je to simptom probavnih problema, ali ne dajte se prevariti!
Bol prilikom seksualnog odnosa
Još jedan snažan znak da ste u ranim fazama raka jajnika je bol tijekom seksa, kaže Medical News Today. Ovo se odnosi na potrebu da se često i hitno mokriti, i bol i pritisak u karlici području. Nije bitno da li je više ili manje bolno, najbolje je da se u što kraćem roku lekaru.
povraćanje
Ginekologa Jeffrey Stern, kaže da su neki slučajevi raka jajnika često dovodi do opstipacije, koji uzrokuju gubitak težine, mučnina i bol u trbuhu.
nadut stomak
Drugi ozbiljan znak da imate rak jajnika je da je vaš stomak bubri kao kod trudnica.
Preveliki rast kose i tamne kose
Iako se ne smatra da je simptom raka, svakako ne treba zanemariti sa đavolom. Ipak, neke žene doživljavaju suprotno – gubitak kose.


 


česti zatvor
Područjima koja su najviše pogođene raka na području želuca i probavnog trakta, posebno u ranim fazama. Uz bol u želucu području, drugi simptomi mogu sadržavati probavni problemi, gubitak apetita i plinova, prema Medline Plus.
Ne zaboravite da podijeliti sa svojim prijateljima i članovima porodice na Facebooku, kao što možete pomoći nekome u nevolji!

- See more at: http://www.narodnamedicina.info/index.php/2016/02/26/zene-ne-ignorirajte-ovih-10-simptoma-tihog-ubice/#sthash.JzASDn5H.dpuf

Nema komentara:

Objavi komentar