Klikom na sliku Ispod zatvarate prozor


nedjelja, 28. veljače 2016.

ZABORAVITE SILIKONE: ŠEST BILJAKA KOJE UZROKUJU RAST GRUDI!



Ovih dana plastična kirurgija je postala toliko moderan i moderan da mnoge žene misle o tome kao nužnost. Ipak postoje prirodni načini radi zdravlja, kako bi vaš grudi rastu. Radi se o nekim neuobičajeno biljke, koje imaju snažan utjecaj na grudima size.Forget je silikone šest biljaka koje uzrokuju rast grudi!



Prvi pogon ove liste je sjeme sa porijeklom iz Grčke, po imenu piskavice.

Piskavice sjemena se mogu kupiti od biljnih ljekarni. Oni su treba potopiti u vodi preko noći i drugi dan treba da koristite vodu iz njega za masažu grudi.
Veća čička je dobro poznat po svojim zdravlje korisna svojstva i također ima utjecaj na dojke tkiva i reproduktivni sistem. To povećava protok krvi u grudi.

Kada je u pitanju Colić zabrinjavajuće bebe, komorača se često koristi kao čaj za smirivanje. Međutim, zbog njegova jedinjenja, kao što su anethole, dianethole i photoanethole povećava estrogena u tijelu. Također ima fitoestrogena koji mogu povećati količinu mlijeka za dojilje i stimulira rast grudi.

Sladića ima isti jedinjenja, pa koristi da će donijeti rezultate isto kao i komorača bi.

Anis je kineska biljka koja se koristi kao začin, ali sastojci u to uticati dojke rast, tako da možete početi da ga koriste češće za tu svrhu.

Anis je začin biljka koristi kineski. Ipak, zbog svog sastava takođe utiče na rast grudi. češće koriste se za rezultate.

I na kraju je posljednji od ovog lista je Pueraria Mirifica biljka porijeklom iz Tajlanda. Mnoge kreme za borbu protiv bora su napravljeni od ove biljke i pored toga što je aktivni sastojak krema i tableta za rast grudi.

Ne zaboravite da podijeliti sa svojim prijateljima i članovima porodice na Facebooku, kao što možete pomoći nekome u nevolji!

Nema komentara:

Objavi komentar