
Brzo gotovi, punog okusa
Sastojci
50 GRAMA margarina
200 GRAMA čokolade za kuhanje
1 Puding OD čokolade
1 vanilin šećer
miris Ruma BSG vanilije
lješnjaci prženi
Priprema
1.
50 GRAMA margarina izvadite na toplo da omekani, potom GA dobro izradite mikserom.
U razrađeni Margarin dodajte 180 GRAMA sitno naribane čokolade, A ostalih 20 GRAMA čokolade nasjeckajte na krupnije komade i dodajte u smjesu.
2.
Nakon ŠTO povežete mikserom prethodne sastojke , dodajte i 1 žlicu ekstrakta / arome OD Ruma BSG vanilije (a može i Bilo Koji Drugi ekstrakt po vašoj želji). Miksajte.
3.
U smjesu dodajte prašak i 1 pudinga OD čokolade i vanilin šećer. Nastavite miksati Sve DOK VAM SE NE smjesa počne hvatati za metlice miksera, da znaci da JE Margarin rastopljen sam da možete oblikovati kuglice. Ako VAM JE smjesa i dalje "praškasta" stavite zdjelu sa smjesom na toplo, ja Sam 5 min stavila na radijator i upalilo JE 4. Lješnjake prepržite Lagano u rolu TE IH sameljite ja DOK SU kuglice Jos ljepljive uvaljajte IH!😀
nije bez šećera jer čokolada za kuhanje je većinskim dijelom u svom sastavu šećer,obicno je od 50-60 grama secera na 100 grama cokolade, pročitajte sastav prije nego pišete takve stvari
OdgovoriIzbriši