Klikom na sliku Ispod zatvarate prozor


subota, 12. prosinca 2015.

JAKO JAKO UKUSAN sam FIN, MA Topi SE U USTIMA - KAO DA JEDETE pravi RAFAELO



 Sastojci: Kora:
5 belanaca
150 g. šećera
150 g.
kokosa. 2 kasike brasna
Preliv:
200 g.cokolade
4 kasike ulja.
Fil:

4 dl. + 1 dl. mleka
5 zumanaca
1 Puding OD vanilije
250 g. Butera
150 g. , šećera u prahu
Za posipanje:
50-100 g. kokosa.

Priprema kliknite na sliku ispod ako zelite pogledati video o pripremi
Umutite cvrst u Sneg belanca, postepeno dodavajte šećer,
ja KADA SE stopi šećer Lagano dodati brašno muteci mikserom na Lagano
Sam Kokos.
Sipati u pleh (velicine 30 × 20) u Koji SMO stavili papir za pecenje, Lagano
poravnamo i pecemo na 200 ° C 15-20 .oko min.dok NE dobije zlatnu boju Blago.
Koru ohladimo.

Cokoladu otopimo na pari sa uljem i KADA Bude lepo Sjajna prelijemo ravnomerno po ohladjenoj Kori.
Ohladimo Koru da se čokolada stegne da bi mogli da nanesemo fil da Nam Se u toku Nebi filovanja Sve razmazalo.
Dl.mleka stavimo na sporet DA provri.
Posebno umutimo Puding ť zumancima i dodamo 1 dl.mleka, Sve umutimo da nema grudvica, ja KADA mleko na sporetu sipamo provri Lagano masu OD pud.i zumanaca, ja kuvamo DOK SE NE zgusne.
Sklonimo, ja ohladimo
U hladno dodamo šećer u prahu i buter Ja dobro umutimo Sve mikserom.
Na ohladjenu Koru SA cokol.prelivom ohladjenim nanesemo fil ravnomerno Sam poravnamo SVE SA kuvarskim nozem.
Pospemo SA kokosom i ohladimo 2 hu frizideru.
Seci na kocke BSG stangle, ja uzivajte polukružno pravom ukusu Rafaella

Nema komentara:

Objavi komentar