Klikom na sliku Ispod zatvarate prozor


subota, 19. prosinca 2015.

JEDAN U NIZU VOĆNIH BRZOPOTEZNIH KOLAČA…....



koji se uvijek pojede do kraja, ne peče se


SASTOJCI

9 dcl mlijeka
3 pudinga od vanilije
12 žlica šećera



1/2 l biljnog vrhnja (hole, halta, sania…)
1 pakovanja petit keksa (cca 35dag)
1 staklenka kompota od višanja
1 preljev za torte, crveni




PRIPREMA
U 9 dcl mlijeka skuhati puding sa 12 žlica šećera. Kad se ohladi dodati šlag koji smo dobili od 1/2l biljnog vrhnja.


U tepsiju stavite red keksa (NE močiti kekse), na njih pola kreme, opet red keksa i ostatak kreme. Ja iscrtam kocke po završnom sloju kreme i poredam po 3-4 višnje po kockici. Po uputi sa vrećice napraviti preljev za torte i sa žlicom ga lagano nanjeti na kolač. Neka odstoji u frižideru do sutradan, da keksi otpuste!

Nema komentara:

Objavi komentar