nedjelja, 29. studenoga 2015.
moje cufte u paradajz sosu…
Sastojci
300,400gr mlevenog mesa
1kom jaje
sredina jednog parceta hleba bajatog
Pola soljice mleka za Hleb
1 glavica crnog luka
Vegeta, Crvena paprika Tucana
ulje
za sos
500ml tomatino
2 kasike brasna
1kasika CRVENE tucane paprike
2. slučaj hladne vode
Priprema
Umesiti mleveno meso, jaje, sitno iseckan crni luk, zacine i hleb koji je bio umocen u malo mleka… od te smese praviti male cufte/da bi se bolje isprzile/ i przite ih u ulju…vaditi ih u tanjir…to korisceno ulje procedite i sipate ga u sud u koji cete praviti sos…uprziti u to ulje, brasno, tucanu papriku, dodati vodu, kada prokljuca, dodati tomatino…zaciniti po ukusu i naravno, dodati cufte…prijatno…
Posluživanje
naravno,uz cufte uvek se savrseno slaze..pire.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar