Klikom na sliku Ispod zatvarate prozor


nedjelja, 29. studenoga 2015.

RECEPT STAR 5.000 GODINA: Liječi bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, reumu i gastritis



Davne 1972. GODINE, jedan monah u tibetanskom Manastiru pronašao JE nevjerovatan recept, zvijezde CAK 5.000 Godina! Liječi mnoge bolesti, Ali bilo bolje Biti pažljivi sa njim - veoma JE JAK I koristi se Samo jednom u 5 Godina!
Glavni sastojak recepta za prirodni lijek protiv mnogih bolesti jeste bijeli luk. Nemojte DA Vas da udalji odmah, Jr GA pri konzumiranju nećete ni osjetiti, A podarićete organizmu pravi Preporod!
Zbog alicina Koji sadrži, beli luk IMA snažno antibakterijsko dejstvo, A odličan JE IU suzbijanju virusa, gljivica i parazita.
Vjeruje se da jajne stanice tečnost liječi aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, atritis, reumu, gastritisa, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam.
Da Biste napravili ovu moćnu tinkturu, nabavite 350 GRAMA bijelog luka i 200 ml 95-procentnog alkohola ILI Ruma. Ako izaberete alkohol, vodite racuna da ni slučajno NE sadrži metanol BSG benzalkonijum-hlorid.
Priprema: Odvojite čenove bijelog luka, očistite i izgnječite. Pomješajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru Dva danaprenosi B92.
Primjena: This ljekovita mješavina smije da se pije najviše 12 dana sam sipajući odrećeni Broj Kapi u času vode PRIJE doručka, Rucka i večere. Prvog dana stavite jednu kap PRIJE doručka, Dvije pijre Rucka i tri PRIJE večere.

Nema komentara:

Objavi komentar