Klikom na sliku Ispod zatvarate prozor


ponedjeljak, 16. studenoga 2015.

DOMAĆA KINDERLADA MNOGIMA JE OVAJ RECEPT BOLJI I OD NUTELLE

10

Sastojci
KINDERLADA:
30 dkg šećera
3 dl vode
3 vrećice vanilin šećera
250 g margarina
1/2 kg mlijeka u prahu
2 žlice kakaa
EUROKREM:
40 dkg šećera
3 dl vode
3 vrećice vanilin šećera
250 g margarina
1/2 kg mlijeka u prahu
5 dkg mljevenih lješnjaka
2 žlice kakaa

Priprema
1.
Šećer staviti u veću posudu i zalijati sa 3 dl kipuće vode, malo promješati TE dodati vanilin šećer i narezani Margarin TE dobro promješati pjenjačom da se Margarin pomalo otopi.
TADA dodati mlijeko u prahu pa miksati mikserom cca. 5 Minuta da dobijemo lijepu smjesu bez grudica eventualnih OD mlijeka u prahu.

U polovicu smjese dodati 2 žlice kakaa TE opet dobro promješati.
Napuniti staklenke BSG vima posudice koje tost sa poklopcem TE staviti u frižider da se malo ohladi.
2.
Postupak JE Isti sam za eurokrem, Osima ŠTO dodamo jos 5 dkg mljevenih lješnjaka Sitno (u kompletnu smjesu, pa u polovicu opet kakao).
Staklenke Sam punila Tako da Sam bijelu smjesu stavila u jednu vrećicu za zamrzavanje, A smeđu u drugu, odrezala vrh vrećica TE istovremeno istiskala obadvije smjese u staklenke.

Nema komentara:

Objavi komentar