Klikom na sliku Ispod zatvarate prozor


ponedjeljak, 16. studenoga 2015.

SAVRŠENO I JEDNOSTAVNO TESTO ZA PICU PO DŽEJMI OLIVERU

44

Ako ćemo o pici, Pizzi ... ONA JE uvek rado dočekana u našoj kuhinji. SVI JE volimo, ma sta volimo ... obožavamo. Kod nas nema Ono - NE Mogu celu, Nego Nikad Dosta. Takvi SMO ... PA SMO takvi

Ako ćemo o pici, Pizzi ... ONA JE uvek rado dočekana u našoj kuhinji. SVI JE volimo, ma sta volimo ... obožavamo. Kod nas nema Ono - NE Mogu celu, Nego Nikad Dosta. Takvi SMO ... PA SMO takvi Isprobah razna testa, SVA Su Dobre na svoj Način, Ali uvek postoje varijacije na Temu koje Cine bitnu razliku.

U odnosu na prethodan recept za testo za JIL Koji Sam objavila, nema mnogo razlike u sastojcima, Ali IMA u načinu pripreme. NIJE da mnogo pratim profi kuvare, Ali Džejmija Bas volem. Zabavan mi JE, PA GA volim pogledati. OVO JE recept za testo za JIL po njegovim uputstvima, ja Sam dodala Jedino Puno papira za pečenje, Posto mi se da se učinilo praktično.

Ovako pripremljeno testo, podsetiće Vas NA pravi ukus pice Iz picerije. Korica CE Biti hrskava, šupljikava, A opet - NE tvrda, VEC Laka za grickanje. Podloga ispod Fila poje Biti predebela, A imaćete lepu ivicu.
Takođe, zaključila Sam da grešim KADA "pretrpavam" JIL sastojcima. Šarolikost JE važna, Ali u umerenim količinama. Pomalo OD svega, dobar gospodine ja testo - za Mene Su recept za odličnu JIL.

Ovaj tekst staviti imali SMO na zadovoljstvo DA Su Nas Nasi dragi Englezi, iliti sestra MI sam šogor, počastili divnim Cedar sirom, Koji JE Tao dodatnu notu pripremljenim picama.

NAPOMENA: OD Ove količine testa, pripremila Sam 6 većih pica, prečnika Oko 32cm. Dakle, za dvo Bilo 8 Pica Srednje veličine.

SASTOJCI:

1 kg brašna T500 Ostrog
1 kašikica sitne morske Soli
2 kesice suvog kvasca (Dr. Oetker 2x7gr, Ostali 2x10gr - svejedno JE Koja varijanta)
1 kašika šećera
4 kašike maslinovog ulja (ja koristim obično)
650 ml tople vode (Oko 37 ° C - znaci NiTi Pece, NiTi Hladi)

Ja Jos:

papir za pečenje
streč Folija ako ćete smrzavati testo za Drugi staviti
malo ulja za premazivanje papira
fil po želji: paprika, paradajz, Kisela pavlaku, Origano, Bosiljka, Biber, šunka, sir, kečap, gljive, feferoni ... sta bog volite

PRIPREMA:

Sipajte brašno polukružno veću činiju sam pomešajte GA ť solju. Napravite rupu u sredini, u koju ćete sipati vodu i Kvasac KADA nadodje.
U dubljoj posudi pomešajte toplu vodu sa šećerom, kvascem, dodajte ulje i ostavite da Kvasac zapeni.
Sipajte nadošli Kvasac u brašno.

Mešajte viljuškom, postepeno dovlačeći brašno u vodu, DOK NE sjedinite Sve.
Dalje nastavite da mesite, DOK NE dobijete glatko testo. Slobodno prebacite na pobrašnavljenu podlogu, pa nastavite mesiti na njoj.
Umešeno testo stavite u brašnom posutu dublju činiju i pospite GA OD Gore brašnom. Pokrijte krpom i ostavite na toplom da naraste na duplu veličinu.

Naraslo testo "vratite" stiskajući pesnicom, da izgurate vazduh Iz njega.

Ovako pripremljeno testo možete koristiti odmah BSG ostaviti u frižider, zamrzivač, Ali Onda upakovano u streč foliju.
Ako ćete peći JIL odmah, Onda podelite testo na 6-8 loptica. Isecite takođe 6 - 8 parčadi papira za pečenje, veličine Malko veće Nego Sto ćete razvući testo.
Rasčistite kuhinjski sto i krenite sa redjanjem. Razvijte svaku lopticu na malo pobrašnavljenoj podlozi i posipajući IH OD krv brašnom, na nekih 1/2 cm debljine. Ja Sam Jos malo prošla rukom ispod testa u krug, Kako bih Jos Više rastanjila testo, A ostavila za nijansu deblje ivice.
Slažite svako razvijeno testo na papir za pečenje.
*** NAPOMENA: Prvi staviti Su pečene pice žučne savršeno odvojene OD papira za pečenje. U nekoj narednoj pripremi, sa drugom vrstom papira, jedva Sam GA skinula sa pečenih pica Iž Tog razloga, preporučujem da premažete uljem papir pre Nego ŠTO stavite razvijeno testo na njega. ***
Ostavite 15-20 Minuta razvijena Testa da malo narastu.

Filujte redom pripremljena testa, dakle, prvo filujte prvo razvijeno testo. Papir za pečenje ispod testa VAM olakšava posao, Jr Lako prebacujete JIL na filovanje, A nafilovanu na tepsiju.
Sto se Tice filovanja, ja testo malo premažem pavlakom, pa pospem origanom i bosiljkom, može se desiti da ja pobiberim. Onda poslažem tanko sečenu šunku za JIL, prelijem kečapom, na kečap razbacam sečenu svežu papriku, ponekad paradajz tanko, tanko Sečen. Onda, za jedan Koji voluharica da se zaljute, nabacim koju feferonu. Ja Jedno jaje Dolazi u obzir. Na kraju, narendam malo BSG malo sira Više



JIL pečemo na brzaka, na većoj temperaturi ŠTO, ja Sam na 270 ° C i NE čekate da VAM jako porumeni Korica, DA NE Biste Totalno isušili testo.

Mi SMO JELI u parovima Posto JE Dugo Bilo da čekamo SVI NA svakog Pica JE, Mogu skromno reci, ai preneti utiske Naše Trenutno velikobrojne familije, Bila ODLIČNA! Testo - extra! Nikad bolje! Tanka sredina, lepo oblikovane ivice, Blago hrskave, Sve u svemu, not da se hvalim, Ali da ... Malo se hvalim IPAK, baš Su mi Odlično uspele piće na Ovaj tekst Način

 www.kuvajmo-blogovski.com

Nema komentara:

Objavi komentar